KOP
Aanmelden als clublid

Lidmaatschap.
Hier kun je je aanmelden als clublid van TWC de Voorsprong. Mocht je eerst nog meer info willen lezen, we hebben een overzicht gemaakt met de meest gestelde vragen en antwoorden door nieuwe leden. Via deze link. 

faq

Contributie.
De contributie is voor 2019 vastgesteld op € 65,-. Deze wordt jaarlijks d.m.v. automatische incasso geÔnd. Heb je hier bezwaar tegen neem dan contact op met de penningmeester. Je kunt op ieder gewenst moment lid worden.
Het seizoen loopt van 1 januari t/m 31 december. BeŽindiging lidmaatschap dient voor december gemeld te worden bij de secretaris. Indien dit te laat gebeurt ben je alsnog contributie verschuldigd.

Aanmelden.
Aanmelden betekent dat je akkoord gaat met het huishoudelijk reglement en automatische incasso. Ook ben je op de hoogte hoe wij met je persoonlijke gegevens omgaan. Het reglement en onze privacy verklaring zijn hier te bekijken.
Lid zijn van TWC De Voorsprong houdt ook in dat je als vrijwilliger ingezet kunt worden om een bijdrage te leveren aan activiteiten. Dit is essentieel om club draaiende te houden.

Vul onderstaand formulier in of neem hier contact op met het secretariaat. Na aanmelding nemen we z.s.m. contact met je op.

aanmeld formulier
Opmerking


Made in His 2001-2019 ©  info@twcdevoorsprong.nl    ontwerp: Ginderwijd.nl