KOP
Ritverslagen seizoen 2019 door leden
Dien jouw ritverslag via dit formulier in.Toch(t) Effe Weg, 7 april, groep 6
Ook wij hadden besloten om met onze groep de tocht Effe Weg te rijden. Met het zonnetje in de rug en al met een hoop slappe klets vertrokken naar 't Tunneke Heesch waar Erik Mutsaars zijn eigen nog in moest schrijven. Hier moesten we wachten op onze godfather van de club Wim Lagarde. Toen de kerklok half 9 sloeg was onze godfather nog niet aanwezig bij 't Tunneke, dus besloten we om te vertrekken richting Oirschot.
Na een kilometer of 8 gefietst te hebben zagen we een eenzame fietser van de club rijden en Fred Wolf zag meteen dat het Wim was. Hij had bij de Misse staan te wachten,maar ja dat kan gebeuren als je 80 jaar bent. Wim pikte bij ons aan en met de wind in de rug gingen we met 6 man als een trein over prachtige wegen naar onze pauzeplaats Vingerhoets in Oirschot. Hier was zoals altijd ook alles netjes verzorgd op een zonnig terras en een stukske muziek weer hartstikke gezellig. We hebben daar netjes gewacht tot de snelle jongens van groep 1 vertrokken waren,want we willen ze niet in de weg rijden. Na nog geen kilometer gereden te hebben stonden de snelle jongens al langs de kant met een lekke band. Ook de snelle groep van TWC Berghem waren we al 2x gepasseerd ivm lekke banden,dus werd er weer gelachen in de groep.

groep 6 groep 6

groep 6 groep 6
Want ge ziet wel we blijven ze toch voor. Goze van Leur zei toen die groep 1 is ons zo voorbij want die krijgen 1,5 minuut voor een band te wisselen. Nou mannen het duurde toch lang voordat jullie ons weer in een treintje voorbij kwamen. Tegen de wind in hebben we onze Wim weer mee terug genomen via een prachtige route richting Heesch.Met voor ons in het begin van het seizoen een mooi gemiddelde van 27,2,hebben wij genoten van de tocht Effe Weg. Namens groep 6 willen we de mensen die bezig zijn geweest met de organisatie en alle vrijwilligers die hun steentje hebben bijgedragen om deze tocht weer te laten slagen bedanken.

Ad van den Boogaarddinther
Made in His 2001-2019   info@twcdevoorsprong.nl  ontwerp: Ginderwijd.nl