twc de voorsprong

Vrijdag 30 december 2022

graveltocht Heesch

TWC De Voorsprong uit Heesch organiseert deze graveltocht door prachtige natuurgebieden zoals de Maashorst, het Aa-dal en Hooghei, maar ook langs kasteel Heeswijk en kasteel de Berkt.
Een mooi parcours met twee uitdagende routes van ca. 65 en 95 km. De routes gaan over bospaden, zandwegen, gravelpaden, asfalt en singletracks en bestaan voor 75% uit onverharde ondergrond. De routes zijn te rijden via GPX.
Bij de start krijg je koffie en thee, onderweg staat er op de pauzeplek warme drank met een versnapering voor je klaar. Bij de finish ontvang je een unieke Bernhisse graveltocht muts en geniet je van een gratis broodje hamburger met een biertje of een glaasje glühwein. Dit alles onder het genot van gezellige muziek.
In de routes zitten een tweetal Strava challenges. Om 14:00 uur worden de winnaars bekend gemaakt en ontvangen een leuke prijs. Daarvoor moet je dus wel aanwezig zijn.
Inschrijven voor deze tocht gaat uitsluitend via voorinschrijving op https://www.fietssport.nl/toertochten/54201. De kosten zijn € 15,-, NTFU leden krijgen € 3,- korting. De eerste 100 inschrijvers krijgen een goodiebag ter waarde van € 20,- .

Vertrek tussen 9.00 en 10.00u. Start en finishlocatie: Mixed Hockey Club Heesch, Schoonstraat 99B in Heesch. (zie kaartje onder)

aa dal, maashorst hooghei