twc de voorsprong

Clubkleding TWC De Voorsprong

Afspraken over clubkleding en hoe deze te bestellen.

Binnen de club is het gebruikelijk dat we tijdens onze gezamenlijke tochten in clubkleding fietsen, uitgevoerd in de clubkleuren
rood, wit en zwart. TWC De Voorsprong besteedt veel aandacht bij de keuze van de kleding. Het moet zowel functioneel en duurzaam zijn, een goede pasvorm hebben en de juiste uitstraling hebben. Het zal duidelijk zijn dat we niet over één nacht ijs gaan bij de keuze van de kleding.

Voor de clubkleding die alleen beschikbaar is voor clubleden heeft de club sponsor overeenkomsten afgesloten met bedrijven.
Mede dankzij deze kledingsponsoren kunnen clubleden tegen een gereduceerd tarief kwalitatief goede wielerkleding dragen.
Doordat de sponsoren een financiële bijdrage leveren geldt:
Elk lid is verplicht om tijdens activiteiten zoals vermeld op de kalender de recente clubkleding te dragen.

Eenmalige korting.
Indien de termijn van de 5 jarige contracten is verstreken is de kleding meestal aan vervanging toe en gaan we op zoek naar nieuwe sponsors. Gedurende die 5 jaar bouwen we een financieel reserve op voor nieuwe clubkleding. Dit bedrag komt mede tot stand door de contributie van leden en de opbrengsten uit evenementen waar leden als vrijwilliger worden ingezet. Hierdoor zijn we in staat om bij het bestellen van de nieuwe kleding lijn een eenmalige korting te geven voor clubleden van dat moment.

Voor nieuwe leden is kleding in de meest voorkomende maten in principe op voorraad.

Een aantal keer per jaar zal de leverancier BioRacer de club webshop openstellen zodat leden met hun eigen account
kleding kunnen bestellen.

Voor meer info omtrent de kleding neem hier contact op.