twc de voorsprong

Op zondag 5 november 2023 wederom onze jaarlijkse veldtoertocht. Er is een keuze uit 35, 45 of 55 Km.
Deze gevarieerde routes bieden zowel single tracks als brede paden en zelfs enkele kleine klimmetjes. Men fietst in het mooie gebied van Bedaf, Slabroek en de Maashorst. In elke afstand is een pauze opgenomen waar voor iedere deelnemer thee of iets fris wordt aangeboden.
Het inschrijfgeld voor deze tocht is voor NTFU leden € 4,- en voor niet leden is het € 6,-. NTFU leden kunnen snel inschrijven door het scannen van hun ledenpas (Scan & Go). Jeugd t/m 15 jaar doet gratis mee. Inschrijven tussen 8.30u en 10.00u.

Het adres van de inschrijflocatie is, Achter de Berg 14 – 16, 5388 TS , Nistelrode.   Zie kaartje onderaan deze pagina.

Laatste update, zaterdag 4 november zullen we hier een update geven inden er noodzaak voor is. Hou de website in de gaten.
Voor eventueel meer info neem dan hier contact op met de club.

GPS gebruik. We willen GPS gebruikers er graag op attent maken de geregistreerde route niet te gebruiken om de tocht nog eens proberen te fietsen. Er zijn namelijk gedeelten waarvoor wij eenmaal toestemming hebben van de landeigenaren. Buiten de veldtoertocht zijn deze gedeelten verboden terrein of zelfs afgesloten. Indien aan dit verzoek geen gevolg wordt gegeven is de kans groot dat wij volgend jaar geen toestemming meer krijgen.

Graag tot 5 november.

Tocht wordt mede mogelijk gemaakt door Jumbo Heesch en Heerkens Groente en Fruit Nistelrode