twc de voorsprong

Lidmaatschap

Groepen

Binnen de club hebben we 7 groepen. Iedere groep met een eigen afstand en snelheid zodat het voor iedereen mogelijk is om op zijn/haar niveau te fietsen. De in het overzicht aangegeven snelheden zijn een benadering, het geeft een indicatie. We raden nieuwe leden aan om voor aanvang te informeren bij welke groep je het best kan aansluiten. Je kunt altijd overstappen naar een snellere of langzamere groep.  Wat handig is om te weten, is dat we van je een goede basisconditie verwachten waarmee je in ieder geval 50 kilometer met een gemiddelde snelheid van zo’n 25 km/ uur moet af kunnen leggen. 

groepmax.
snelheid
gem.
snelheid
7 zaterdag30<28
628<27
53129
43230
33331
23533
13734

Het lidmaatschap omvat o.a. :

  • NTFU lidmaatschap, dit is inclusief fietsschade verzekering en 6x per jaar het blad FietsSport Magazine.
  • Clubkleding voor een aantrekkelijke prijs. Meer info over kleding kun je hier bekijken.
  • 10% korting bij Wielerhuis De Meulenreek Geffen.

    Lid zijn van TWC De Voorsprong houdt ook in dat je als vrijwilliger ingezet kunt worden om een bijdrage te leveren aan activiteiten. Hier lees je daar meer over.

Contributie

De contributie is voor 2024 vastgesteld op € 75,-. Je kunt op ieder gewenst moment lid worden. Het lidmaatschap loopt van 1 januari t/m 31 december. Nieuwe leden die zich na 1 september aanmelden, betalen tevens het lidmaatschap over het volgende jaar (XL lidmaatschap). We hanteren voor de periode september – 31 december van het eerste jaar dan een lager tarief en voor het tweede jaar het reguliere tarief.
Wanneer gedurende het lopende jaar het lidmaatschap wordt opgezegd, vindt er geen restitutie plaats van de contributie.
Beëindiging lidmaatschap dient voor december gemeld te worden bij de secretaris. Indien dit te laat gebeurt ben je alsnog contributie verschuldigd.

kledingvoorachter
Clubkleding

Mede dankzij onze sponsoren kunnen we leden clubkleding aanbieden tegen een gereduceerde prijs. Dit betekent dat we tijdens clubactiviteiten de recente clubkleding te dragen.
Voor nieuwe leden is er kleding op voorraad en zij worden tijdens het aanmelden geïnformeerd hoe deze aan te schaffen.

Een aantal keer per jaar zal in overleg de leverancier BioRacer onze webshop openstellen zodat leden met hun eigen account kleding kunnen bij bestellen.