KOP
Ritverslagen seizoen 2019 door leden
Dien jouw ritverslag via dit formulier in.


Wintertraining gecombineerde groep 6 en de dames, 1 december.
Sinds een paar weken zijn we met een aantal leden volop aan het doortrainen voor het aankomende seizoen. Onder het motto Fietsen met een glimlach en veel sfeer rijden we met de mountainbike en sommige dames met de racefiets een prachtige route door de natuur over geasfalteerde paden. Dat dit een succes is blijkt aan de opkomst op zondag 1 december. We zijn met 11 man gestart met de meest uiteenlopende fietsen. Betsie Gevers met de retrobike ging lekker terug in de tijd en kon het tempo ook daar mee goed volgen. Peter Langenhuizen kwam met het nieuwste snufje, een electrische mountainbike.

Met gepaste trots zei hij dat hij voor ons Nellie ook maar een mountainbike gekocht had, zodat ze ook mee kon. Naar zo'n kleine 5 kilometer werd er geroepen dat er gewacht moest worden. Omdat Peter de zondag nog fijn door wou komen, werd er geruild van fiets en mocht de vrouw des huizes op het nieuwste snufje haar weg vervolgen. Via Slabroek/Naatje Piek en de Heische tip zijn we doorgecoursd naar onze vaste koffiestop De Boshut in Schaijk. Nadat we met zijn allen een warme drank genuttigd hadden en weer bijgekletst waren, hebben we onze rit via prachtige paden richting Herperduin vervolgd, om daarna bij Het Putje weer met zijn allen voldaan naar huis te fietsen. Wat is er mooier dan met veel gezelligheid en lol door te trainen in de natuur tijdens de winterstop. Dames en heren keimooi op de zondagmorgen.

Ad van den Boogaard

groep 6  

groep 6  


The Ride Dolomites, september 2019.
De volgende leden en aanhang maakten een verslag over hun Dolomieten avontuur.  Jolanda Megens, Peter van Grinsven, Anja van Geel, Susan van Zeelst, Rob Wijnen, Harold van der Leest, Peter van der Heijden, Wilco Schrijvers, Peter Berkelaar en Joost van Uijtert.
Het verslag is hier te lezen


Verslag van Marmotte fietsers, juni 2019.
De volgende leden maakten een verslag over hun Marmotte avontuur.  Ferry van Reede, Jordi van Wanrooy, Gerwim de Bruin, Robert van der Heijden en Bas Dirken.
Het verslag is hier te lezen >>>>


Toch(t) Effe Weg, 7 april, groep 6
Ook wij hadden besloten om met onze groep de tocht Effe Weg te rijden. Met het zonnetje in de rug en al met een hoop slappe klets vertrokken naar 't Tunneke Heesch waar Erik Mutsaars zijn eigen nog in moest schrijven. Hier moesten we wachten op onze godfather van de club Wim Lagarde. Toen de kerklok half 9 sloeg was onze godfather nog niet aanwezig bij 't Tunneke, dus besloten we om te vertrekken richting Oirschot.
Na een kilometer of 8 gefietst te hebben zagen we een eenzame fietser van de club rijden en Fred Wolf zag meteen dat het Wim was. Hij had bij de Misse staan te wachten,maar ja dat kan gebeuren als je 80 jaar bent. Wim pikte bij ons aan en met de wind in de rug gingen we met 6 man als een trein over prachtige wegen naar onze pauzeplaats Vingerhoets in Oirschot. Hier was zoals altijd ook alles netjes verzorgd op een zonnig terras en een stukske muziek weer hartstikke gezellig. We hebben daar netjes gewacht tot de snelle jongens van groep 1 vertrokken waren,want we willen ze niet in de weg rijden. Na nog geen kilometer gereden te hebben stonden de snelle jongens al langs de kant met een lekke band. Ook de snelle groep van TWC Berghem waren we al 2x gepasseerd ivm lekke banden,dus werd er weer gelachen in de groep.

groep 6 groep 6

groep 6 groep 6
Want ge ziet wel we blijven ze toch voor. Goze van Leur zei toen die groep 1 is ons zo voorbij want die krijgen 1,5 minuut voor een band te wisselen. Nou mannen het duurde toch lang voordat jullie ons weer in een treintje voorbij kwamen. Tegen de wind in hebben we onze Wim weer mee terug genomen via een prachtige route richting Heesch.Met voor ons in het begin van het seizoen een mooi gemiddelde van 27,2,hebben wij genoten van de tocht Effe Weg. Namens groep 6 willen we de mensen die bezig zijn geweest met de organisatie en alle vrijwilligers die hun steentje hebben bijgedragen om deze tocht weer te laten slagen bedanken.

Ad van den Boogaarddinther
Made in His 2001-2024 ©  info@twcdevoorsprong.nl  ontwerp: Ginderwijd.nl